Wow.. wow... Ezam didakwa kerana tuduh Anuar meliwat

Wow.. wow.. Ezam Mohd Nor akan diseret ke JAWI sebab membuat tuduhan CIFU Anwar meliwat dalam twitternya. Wow.. wow... Shamsul pendek kata Ezam boleh dikenakan hukuman kerana menuduh orang lain berzina (liwat pun kira zina tau!) tanpa bawa 4 orang saksi. 
Menurut seksyen 41 Akta Kesalahan Jenayah Syariah (Wilayah Persekutuan) 1997, "mana-mana orang yang menuduh orang lain melakukan zina (atau liwat) tanpa mengemukakan, mengikut hukum syarak, empat orang saksi lelaki atau ikrar orang yang dituduh itu adalah melakukan suatu kesalahan."Jika disabitkan dengan kesalahan qazaf, seseorang boleh didenda tidak melebihi RM5,000 atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi tiga tahun atau kedua-duanya. Baca di sini!
Aku pun nak tanya si pendek Shamsul, tak nak seret Raja Pantat Kamarudin (RPK) ke JAWI sekali ke sebab dakwa Saiful Bukhari ada "hubungan intim" (tak berani nak sebut berzina yeop!) dengan pembantu pendakwaraya dan dakwaan affair Ghani Patail dengan seorang pegawai kanan kerajaan. Yeop Shamsul, ko tak nak tanya ke RPK ada ke dia bawak 4 orang saksi untuk tuduhan-tuduhan tu yeop?

Gitulah gaya peguam cabok macam Shamsul... kesian mak bapak dia!
Wow.. wow... Ezam didakwa kerana tuduh Anuar meliwat Wow.. wow... Ezam didakwa kerana tuduh Anuar meliwat Reviewed by mesin taip buruk on 8/19/2010 02:38:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.