13 November 2010

Arghhh... Tu orang UMNO tu!

Korang tengok betul-betul muka-muka mereka yang berdemo depan ibu pejabat PKR hari ini dan pegang sepanduk kutuk Anwar tu. Korang tengok betul-betul. Sebenarnya mereka bukan ahli PKR, mereka semua tu orang UMNO dan ada juga sebahagiannya wartawan Utusan.

Kalau tak percaya baca apa Anwar cakap pasal usaha UMNO dan Utusan nak hancurkan PKR kat sini, atau kenyataan pemimpin PKR kat sini! Betulkan mereka semua orang UMNO yang sekapal dengan Azeez Rahim!

Share this

4 Responses to "Arghhh... Tu orang UMNO tu!"

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam empunya blog,

    Kami mohon supaya dipautkan Portal Perak Today dengan blog anda, kami sudah pun memasukkan pautan anda ke dalam portal kami.

    Sekian. Terima Kasih

    http://peraktoday.com/wp/

    ReplyDelete
  3. Kah Kah, aku setuju itu orang UMNO. Ni kira tolong Saifudin beri jawaban le. Bangkai punyai anjing-anjing LKS anak beranak..! Jual Agama, jual bangsa sebab nak pastikan Anwar bebas dari hukuman. Bukak lah mata hati tu wahai anjing-anjing DAP (PAS/PKR).

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kpd Perak Today sebab listkan blog aku dlm blog korang. Tapi maaflah, blog aku tak ada blog list org lain. Jadi tak bolehlah nak pautkan blog Perak Today kat blog aku.

    Anselmo, jangan maki orang macam tu. Tak baik!

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.