13 December 2010

Cuci-cuci mata sekitar KLIMS 2010...

Dah jenuh cakap politik, meh kita cuci-cuci mata dengan gambar-gambar model kereta tercanggih dan model-model yang duduk sebelah kereta yang sempat aku snap masa pameran KL International Motor Show (KLIMS) di PWTC. Pameran start 3 Disember tetapi aku cuma berkesempatan pergi last day semalam.













Share this

4 Responses to "Cuci-cuci mata sekitar KLIMS 2010..."

  1. Memang betul "cuci" mata nih!!..hahah

    ReplyDelete
  2. Banyak lagi "pencuci mata" lain yang aku tak masukkan kat sini. Nanti diorang ingat blog aku macam blog Melayu Boleh! Hahahaha....

    ReplyDelete
  3. Lawa plak keta proton tu...huhuu..nape la tak jual...mau aku beli..takde la tergila2 sangat kat keta import...heheheh

    ReplyDelete
  4. bro, gambar yg last tuh, Toyota model apa tuh?

    macam pengganti Supra je?

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.