Haha... Anwar tak berpengaruh pun.... !

Haha.. Cakap berdegang-degang konon satu dunia duk sokong dia jadi PM Malaysia. Konon mendapat restu pemimpin Barat dan Yahudi dan konon kawan baik Yusof Al-Qardawi tetapi ternyata Anwar bukan siapa-siapa dan tak berpengaruh sama sekali.

Senarai terbaru 100 Tokoh Paling Berpengaruh di dunia yang dikeluarkan oleh Ethisphere (baca di sini!) tak menyenaraikan langsung peliwat yang diagung-agungkan oleh Nik Aziz dan puak-puak Pas itu sebaliknya Ketua Pengarah SPRM, Datuk Abu Kassim tersenarai tokoh paling berpengaruh di Asia dan keempat di dunia. Wow!!

Aku ingat Anwar pasti meraung-raung bila dapat tahu namanya tak disenaraikan sebaliknya Abu Kassim pula yang disenaraikan pada kedudukan yang amat tinggi.

Senarai 100 Tokoh Paling Berpengaruh di dunia... Nama Anwar tak ada?

Tahniah Datuk Abu Kassim dan SPRM!
Haha... Anwar tak berpengaruh pun.... ! Haha... Anwar tak berpengaruh pun.... ! Reviewed by mesin taip buruk on 2/28/2011 06:02:00 PM Rating: 5

2 comments:

  1. ko jgn ckp annuar tu tak berpengaruh bai..,,.bahaya dia tuh..,,kata2 serta percakapan dia memang org ramai boleh terpengaruh..,,

    ReplyDelete
  2. Minta maaflah! Orang bodoh jeh yang terpengaruh dengan cakap dia!

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.