05 February 2011

Pajuddin masuk UMNO, PKR Sabah masuk kubur!

PKR Sabah dah masuk dalam kubur. Tunggu masa nak ditimbus dan ditanam dalam-dalam. Hari ini Pengerusi PKR mereka yang dilantik oleh pemimpin 3A baru beberapa minggu, Pajuddin Nordin cabut lari dan masuk UMNO. Wakakaka....!!

Baru minggu lepas orang kuat melalak mereka, Gobalakrishnan keluar parti dan jadi Ahli Parlimen Bebas, hari ini orang kepercayaan pemimpin bateri 3A di Sabah pulak tinggalkan parti dan lebih pedih menyertai UMNO. Pergh...!!

Psst...!! Meh kita tunggu apa kata pemimpin bateri 3A tentang tindakan Pajuddin!

Share this

2 Responses to "Pajuddin masuk UMNO, PKR Sabah masuk kubur!"

  1. napalah terima permohonan katak2 lompat tinggi2 ni.. permohonan aku masuk Umno lah ni 2thn tak da berita apa pun chitttttttttttt..

    ReplyDelete
  2. slm ziarah wahai sahabat
    blog yg sgt menarik
    harap dpt follow dan link blog saya kembali

    http://panggungopera.blogspot.com/

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.