Bila kain dalam Shamsidar terbarai, Anwar pun melopong!

PERINGATAN: 
Kepada mereka yang ada penyakit jantung, pakai pacemaker dan tidak kuat semangat DILARANG tengok rakaman ini. Ia dikategorikan sebagai 18SG! Ganas... memang ganas!

GANAS... ganas... Memang ganas! Ummi Hafilda dengan wajah selamba membarai cerita lama tentang penyundalan kakak iparnya sendiri dengan pemimpin yang dinobatkan oleh bininya sebagai anugerah tuhan. Kalau puak-puak Pas yang duk sokong menggila Anwar dan Azmin tu tak insaf dan sedar jugak, sah-sahlah hati mereka sudah jadi batu.

Ikuti rakaman yang dibuat oleh Perak Today ceramah Ummi Hafilda di Batu Gajah kelmarin.

BAHAGIAN 1:

Shamsidar terkedu apabila diberitahu aktiviti penyundalannya dengan Anwar sudah diketahui. Ingatkan Azmin tak tahu, rupakan Azmin merestuinya demi kerana wang dan kekayaan!

BAHAGIAN 2:

Anwar manusia paling munafik, pelakon terhebat dalam abad ini...!

BAHAGIAN 3:

Hairan macam mana orang Pas, Nik Aziz yang berserban sebakul boleh sokong orang yang Allah sendiri tak mahu mengaku umat?

BAHAGIAN 4:

Tak apa di dunia dia mungkin selamat tapi tunggulah di akhirat nanti...

BAHAGIAN 5:BAHAGIAN 6:
Bila kain dalam Shamsidar terbarai, Anwar pun melopong! Bila kain dalam Shamsidar terbarai, Anwar pun melopong! Reviewed by mesin taip buruk on 2/22/2011 12:45:00 AM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.