Gempa di Jepun... jauhi kawasan pantai

TERKINI!

Awas...! Gempa bumi 8.8 skala Richter di Jepun tengah hari ini telah menyebabkan beberapa negara mengeluarkan amaran tsunami. Malahan penduduk di Labuan dan Sabah di larang menghampiri kawasan pantai kerana laut bergelora dan ombak besar.

Aku pun nak nasihat kepada penduduk kawasan pantai di Kelantan, Terengganu dan Pahang supaya berwaspada takut-takut ombak besar tiba-tiba melanda pantai. Maklum hari ini hari Jumaat, ramai yang berpiknik kat pantai petang-petang hari ni.
Gempa di Jepun... jauhi kawasan pantai Gempa di Jepun... jauhi kawasan pantai Reviewed by mesin taip buruk on 3/11/2011 05:08:00 PM Rating: 5

2 comments:

  1. Habislah kami di Labuan....Arus Tsunami dijangka menuju ke Filipina dan tempias dijangka dikesan diperairan Labuan dan Sabah..doa yang baik-baik untuk kami...

    ReplyDelete
  2. Mohon perlindungan dari Allah. Semua itu datang dr Allah untuk menguji umatnya. Pakat sembahyang hajat ramai2 spy Allah lindungi drp bencana tsunami.

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.