Siapa jumpa jam Omega? Sila report polis

Ini ke jam Omega yang dikatakan hilang tu?
Sebuah jam tangan jenama Omega dilaporkan telah hilang di sebuah bilik hotel di Kuala Lumpur 21 Februari lalu dan sesiapa yang menemuinya sila buat laporan polis kerana jam itu milik seorang Ahli Parlimen pembangkang. Ia dilaporkan hilang ketika bersetubuh dengan seorang amoi PRC.

Ops... Bukan.. bukan.. Bukan jam Anwar Ibrahim. Jam Omega Anwar bininya yang simpan. Jangan tanya aku kenapa bininya itu simpan jam tangan lakinya. Setahu aku jam untuk dipakai bukannya untuk disimpan. Lainlah kalau barang kemas, pakai time-time pergi dinner atau kenduri kahwin saja.

Tapi tak apalah. Jangan marahkan Anwar. Dia pemimpin anugerah tuhan dan manusia paling baik, bersih, suci dan bebas dari segala kejahatan dunia dan akhirat. Jadi jangan kata itu jam Omeganya.

Okey semua! Kalau dah jumpa jam tu jangan lupa ambik sampel DNA pada jam tersebut ya!

Selamat maju jaya!

MTB: Tak pakai jam Omega tapi makan telur Omega #3....
Siapa jumpa jam Omega? Sila report polis Siapa jumpa jam Omega? Sila report polis Reviewed by mesin taip buruk on 3/22/2011 12:41:00 AM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.