26 March 2011

Video seks: Betul ke ini lokasinya?

Beberapa rakan blogger mendedahkan lokasi rakaman video seks yang melibatkan seorang pemimpin parti pembangkang mirip Anwar tetapi perutnya lebih boroi. Betulkah ini tempatnya?


Ini kerana aku menerima maklumat berbeza iaitu sebuah hotel 4 bintang di sekitar KLCC. Kalau berdasarkan "sekitar KLCC" hotel apartment ini berada di Jalan Ampang dan agak sedikit jauh dari KLCC. Apakah jangkaan ini didasarkan kepada perkhidmatan urut yang disediakan di hotel apartment ini?


Ish... Takkan Datuk Shazryl Eskay bawak lelaki mirip Anwar tetapi lebih boroi itu kat sini. Takkan lah VIP macam mereka pilih lokasi ini untuk beristirehat dan melampiaskan nafsu? Kalau kat sini, mesti ramai yang boleh cam lelaki mirip Anwar tu. Lagipun ramai "family" yang tinggal kat sini.

Jadi, aku tak yakin inilah lokasinya. Aku lebih percaya maklumat yang aku terima sebelum ini iaitu sebuah spa hotel 4 bintang sekitar KLCC.

Entahlah... sekadar berteka-teki. Tak penting pun lokasi mereka buat projek tu kat mana. Lainlah kalau ada yang nak cuba amoi-amoi di sana...

Share this

0 Comment to "Video seks: Betul ke ini lokasinya?"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.