07 April 2011

Antara Berlusconi dan Anwar Ibrahimi....

Bercusloni pening kepala dengan kes Ruby...!
Ini berita PM Itali Silvio Berlusconi yang didakwa kerana melanggan pelacur bawah umur dan salah guna kuasa. Best part pelacur ini keturunan Maghribi dan mendakwa pernah layan nafsu penyerang Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Selanjutnya baca di sini...!

MILAN 6 April - Perbicaraan kes Perdana Menteri Itali, Silvio Berlusconi atas tuduhan melanggan seorang pelacur bawah umur dan menyalahgunakan kuasa bermula di sini hari ini, berikutan pelbagai pendedahan sensasi yang telah menjejaskan populariti beliau.
Berlusconi tidak hadir pada perbicaraan tersebut yang ditangguhkan oleh panel hakim ke 31 Mei ini sejurus selepas kes itu didengar.
Wanita yang menjadi tumpuan kes, Karima El Mahroug, kini 18, dan lebih dikenali sebagai 'Ruby Pencuri Hati' juga tidak hadir.
Pasukan peguam bela sebelum ini berkata, mereka akan memanggil aktor Amerika Syarikat (AS), George Clooney dan bintang bola sepak Real Madrid, Cristiano Ronaldo untuk memberi keterangan. - Utusan Online 7 April 2011

Kisah Berlusconi hampir sama dengan kisah Anwar al-Juburi yang dikatakan melanggan pelacur China. Bezanya kes Berlusconi sukar dibuktikan sebab tiada saksi dan tiada rakaman video. Pelacur tersebut yang dikenali Ruby mengaku kenal Berlusconi tapi tak mengadakan hubungan seks dengan PM Itali itu.

Anwar pula hanya calon bakal Perdana Menteri. Tapi ada bukti rakaman video. Tapi beliau bersama anak bini serta juak-juaknya tak mengaku sebaliknya mempersoalkan kesahihan rakaman tersebut dan menafikan bahawa dia yang bertetek gelebeh dan berperut buncit serta beruban di dalam video tersebut.

Itu baru calon bakal Perdana Menteri... kalau dah jadi Perdana Menteri macam Berlusconi aku tak tahulah nak jadi apa.

Satu lagi, memang rakyat Itali dan satu dunia sudah tahu Berlusconi ini memang kaki perempuan. Pantang tengok perempuan dahi licin, habis dia sapu. Apa peduli... dia PM. Tapi maaf... Dia bukan biseksual dan tak minat dengan jantan jambu. Tak macam bakal calon PM Malaysia.

Anwar pun tengah pening pasal amoi ni...
Aku percaya kalau Anwar berada di tempat Berlusconi habis kes-kes mahkamah libatkan dirinya digugurkan. Apa peduli dia PM... hahaha. Tapi Berlusconi sangat gentleman. Sebab itu dia digilari ramai gadis seksi di seluruh dunia.

Anwar seksi juga... tapi itu hanya pandangan bininya sajalah! Hahahahaha.........

Psssttt... Betul cakap kawan-kawan... Wan Azizah patut izin Anwar kawin lagi dua. Satu dengan perempuan, satu dengan jantan... Hahahaha

Share this

0 Comment to "Antara Berlusconi dan Anwar Ibrahimi...."

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.