02 April 2011

Anwar tengah diet nak kempiskan perut?

Gambar kiri dirakam ketika Anwar hadir di mahkamah yang menampakkan perut beliau yang agak buncit. Gambar kanan pula menampakkan wajah Anwar yang menahan nafas untuk mengempiskan perutnya ketika ditunjukkan kepada Wan Azizah di hadapan media.
Aku dapat tahu dari rakan-rakan rapat Anwar Ibrahim bahawa dia kini sedang berdiet sakan untuk memastikan perutnya kempis, tidak buncit. Ini kerana berdasarkan pemerhatian Johari Abdul yang tengok video seks itu, wajah pelakunya yang mirip Anwar itu lebih buncit. Khabarnya Anwar sekarang kurang minum air dan lebih banyak makan buah serta sayur.

Jadi pesan aku kepada penganjur ceramah terutama di Sarawak, tolong jangan hulur makanan yang banyak kolesterol atau banyak air sebab Anwar tak akan menjamahnya demi memastikan perutnya tidak buncit ketika berdepan dengan rakyat. Yelah masa sidang media hari tu bolehlah dia kempiskan perut sementara dengan menarik nafas dalam-dalam. Tapi sekejap bolehlah. Lagi pun masa tu pakai baju, siapa nak perasan.

Kalau masa ceramah dia boleh kempiskan perut dan tunjukkan bahawa perutnya tidak buncit sepertimana pelaku dalam rakamanv video itu. Memang rakyat akan percaya. Tetapi nak memastikan Wan Azizah dan anak-anak yang percaya itu susah sebab mereka boleh tuntut Anwar supaya bukak baju. Sungguh Anwar boleh buat 1,001 alasan untuk memperdayai rakyat tetapi Anwar tidak mampu mencari waima satu alasan untuk membohongi Wan Azizah.

Isu jam Omega pun susah Anwar nak kaunter lebih-lebih lagi selepas Anwar kata jam itu disimpan oleh Wan Azizah dan kenyataan itu didengari oleh semua media yang hadir pada sidang media tersebut yang kemudian disiarkan oleh stesen-stesen TV baik TV3, RTM, Astro Awani atau Bernama TV. Stesen luar negara aku tak pastilah sebab tak berkesempatan nak check.

Sudah pasti Wan Azizah sangat mengetahui bahawa Anwar berbohong dan cover-line apabila dia menyebut mengenai jam Omega tersebut sedangkan khabarnya alasan Anwar kepada Wan Azizah bahawa jam itu tertinggal dalam kereta Datuk Eskay. Tapi nak buat macam mana. Wan Azizah sangat takut dengan Anwar kerana dia tahu Anwar jenis ringan tangan*. Kalau dia tak cover-line Anwar, silap haribulan lebam-lebamlah biji mata bininya itu.

(*Kisah Anwar yang ringan tangan dan sering pukul bininya itu didedahkan oleh salah seorang tukang cuci di rumah keluarga tersebut. Kalau makcik ni bohong, tak tahulah aku...!)

Selain perihal jam Omega, Anwar juga tak boleh nak cover perutnya di depan bini dan anak-anak. Takkan nak pergi mandi atau lepas keluar bilik air Anwar nak pakai baju setiap masa di rumah. Sudah pastilah perihal perut tidak dapat dilindungi. Alah... aku yang baru seinci naik perut pun bini dan anak-anak aku perasan, apatah lagi kalau dah sampai tiga empat inci. Haha...

Balik kepada cerita diet tadi. Bila seorang rakan memberitahu Anwar sedang berdiet nak kempiskan perut aku tertanya juga, bolehkah kalau tak makan nasi, tak minum air banyak perut boleh kempis? Silap-silap bila dah terlampau diet sangat jadilah macam anak-anak Afrika, badan kurus kering tapi perut membusung... Wakakakaka...!!!

Psssttt... Tak sabar tunggu pendedahan screen-shot rakaman video seks tu... Nak tengok apa reaksi penjilat bontot Anwar!

Share this

0 Comment to "Anwar tengah diet nak kempiskan perut?"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.