Gara-gara video seks permintaan CFC melonjak

Berpuluh-puluh CFC kena cekop setiap minggu tapi jumlahlah tak pernah kurang!
Untung... untung... manyak untung. Tima kasih itu video seks sebab kasi popular sama China Doll. Sikalang aaa suma olang sulda carik itu amoi-amoi.. Hoho... manyak untung maa... Saya mahu pegi China sana mau angkat lagi manyak amoi. Don wolly... summa gled A punya. Macam itu dalam video punya...

Haha... Sikalang itu halaga amoi pun sudah naik maa... Itu Jalan Gelang punya biasa satu latut sula jadi dua latut. Itu Pudu sana sulah naik satu latut. Hoho manyak untung... bagus-bagus itu brother (lelaki mirip Anwar tetapi lebih buncit) wa mau kasi flee satu minggu mulih kongke sama gua punya amoi sebab kasi femes wa punya amoi... hahaha

Untung... untung....!!

Begitulah gamaknya keseronokan tauke-tauke pembekal ayam daging dari China atau aku panggil China Fresh Chicken (CFC) ini. Maklum selepas tercetus video seks mamat mirip Anwar tapi lebih buncit di Carcosa dan kemudian tersebar pula di YouTube semalam, pemintaan terhadap CFC melonjat 200 peratus. Semua mahu cari jenis macam dalam video tersebut.

Menurut seorang kenalan yang sering ikut unit polis menjalankan operasi, jumlah CFC di Kuala Lumpur khususnya dan di bandar-bandar besar seperti JB, Penang, Melaka sebenarnya telah meningkat begitu tinggi sejak beberapa tahun lalu. Bahkan CFC telah berjaya menguasai pasaran ayam daging mentah tempatan yang sebelum ini dikuasai ayam-ayam Thai dan Indonesia, selain Vietnam dan Filipina.

Kenalan aku berkata, kebanyakan operasi yang dijalankan di spa-spa, kelab malam, rumah-rumah urut turut dikuasai oleh CFC. Bahkan kerana permintaan yang tinggi juga jumlah rumah urut terutama di Lembah Klang meningkat berlipat kali ganda yang semuanya berselindung di sebalik urut kaki refleksologi.

Dan apabila video seks yang memaparkan adegan seks antara seorang yang mirip tokoh politik terkenal seantero dunia dengan CFC maka, jumlah permintaan CFC akan bertambah berlipat kali ganda dan dianggap mempunyai kelas tersendiri berbanding dari Indonesia yang dianggap sudah capai OIC (Old Indonesian Chicken).

Walaupun mendapat permintaan yang tinggi, masalah bekalan tidak menjadi hal kerana hampir setiap hari ratusan CFC tiba di LCCT di Sepang dan mereka "bersiap sedia" untuk berkhidmat di mana sahaja asalkan memberikan pulangan yang lumayan.
Gara-gara video seks permintaan CFC melonjak Gara-gara video seks permintaan CFC melonjak Reviewed by mesin taip buruk on 4/05/2011 02:44:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.