13 April 2011

Pelakon porno, Arifinto dan Anwarto

Vicky Vette semakin "digilai" di Indonesia...!
Nampaknya seorang Ahli Parlimen Indonesia, Arifinto mendapat perhatian pelakon filem biru terkenal Vicky Vette hanya gara-gara beliau "terkantoi" sedang melayan filem blue ketika sidang Parlimen sedang berlangsung. Akibat keberanian Ahli Parlimen Indonesia itu, Vicky telah menghantar gambar-gambar pos istimewa beliau kepada Arifinto. Hebat...

Ahli Parlimen Indonesia ini kerana merasa bertanggungjawab memalukan ahli Parlimen Indonesia, parti dan rakyat Indonesia mengambil langkah meletakkan jawatannya. Ini 2X hebat! Tahniah bro... ini baru nama pemimpin sejati. Berani buat berani tanggung!

Tapi Arifinto kata dia cuma buka email yang diterima bukannya tengok blue. Kalau betul apakah email itu datangnya dari Vikcy?

Twitter Vicky mengenai Arifinto....

Tapi ada seorang lagi Ahli Parlimen ini bukan takat tengok filem lucah, malahan beraksi sendiri dalam filem "blue" tapi hitam putih. Dia Ahli Parlimen nun di utara Semenanjung. Malangnya mungkin Vicky Vette tak tahu kisah Ahli Parlimen yang satu ini, kalau tidak aku percaya Vicky pasti ajak mamat seorang ini berlakon sekali dengannya.

Wah...!! Kalau mamat ini berlakon dengan Vicky tentu ramai yang cemburu. Silap-silap ramai yang hantar emel kepada Vicky untuk jadi sparing partnernya. Atau nak dapatkan gambar eksklusif dari Vicky Vette.

Tapi berbeza Arifinto, Ahli Parlimen yang satu ini (aku namakan Anwarto) bukan jenis manusia berani atau pemimpin hebat dan bertanggungjawab. Sebabnya walaupun dah terkantoi dia ada "main" dengan amoi Cina masih lagi tak nak mengaku. Tak mengaku, tak nak letak jawatan, tak apalah. Nak buat macam mana kalau jenis bebal dan degil macam Abu Lahab. Tapi disalahkan pula orang lain.

Dia yang terkantoi buat benda lucah dan porno, alih-alih nak heret sama Najib dan Rosmah konon berkonspirasi, fitnah dia. Muahahahaha.... Anwarto... Anwarto... Ini macam pun ada ka, chit!

Malangnya Vicky tak tengok ke Malaysia. Mungkin dia sendiri tak sangka kat Malaysia ini ramai pelakon porno amatur. Kalau tidak sudah pastia Vicky juga beri perhatian kepada Malaysia. Aku ingat elok trio Datuk T jemput Vicky datang buat "show" kat Malaysia. Pasti meletup-letup... Wahahaha..!!

Vikcy tengok video ni misti dia ajak mamat ni jadi sparing partner dia.. hehe

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...