Raja Petra buat pengakuan di TV3... Siapa hak dan siapa bathil? (updated!)

UPDATED (14.4.2011):
Raja Petra dah buat pengakuan bahawa dia diarah untuk memfitnah Rosmah dan Najib bagi menghalang Najib menjadi PM selepas pengunduran Pak Lah. Dan Anwar disebut terlibat sama dalam gerakan ini. Jadi apa pendirian puak-puak Pas tentang hal ini? Apakah puak-puak Pas akan terus menjaja fitnah pembohongan Raja Petra ini? Apakah puak-puak Pas masih sanggup memakan daging saudaranya sendiri hanya semata-mata nakkan kedudukan politik?

Betul kata Zulkifli Noordin. Allah telah memberikan pelbagai petunjuk kebenaran hasil tidak henti-henti solat hajat dan doa orang-orang Pas agar Allah menunjukkan siapa yang benar siapa yang bathil. Tapi mereka tidak mahu mengakui petunjuk Allah semata-mata kebenaran itu kini mendedahkan siapa Anwar sebenar. Ya, Allah kau telah menunjukkan kebenarannya kini kau bukalah pintu hati orang Pas untuk melihat kebenaran itu. Amin!

Jangan lupa saksikan siri kedua pengakuan RPK di Buletin Utama TV3 malam ini.

POS ASAL:
Oih... Ada apa ni? Aku dapat tahu Raja Petra nak buat pengakuan bersumpah malam ini kat TV3. Khabarnya TV3 akan buat siaran langsung pukul 8.30 malam ni. Betul ke ni? Siapa yang tahu detail mengenai hal ini tolong maklumkan. Especially kawan-kawan yang ada kat Sarawak sekarang...

Ada apa yeop? Ceciter... ceciter...
Raja Petra buat pengakuan di TV3... Siapa hak dan siapa bathil? (updated!) Raja Petra buat pengakuan di TV3... Siapa hak dan siapa bathil? (updated!) Reviewed by mesin taip buruk on 4/13/2011 06:41:00 PM Rating: 5

2 comments:

 1. yeahhhh...! hasil dari sembahyang hajat puak puak PAS maka lagi byk bala yang akan turun untuk ANUgerah tuhan.lagipun pendedahan RPK ni ada bahagian ke 2 la pulakk...!namun apa yg membuatkan saya terkejut ada seorang pegawai tentera yang terlibat..ni sudah cukup bahaya...!
  oleh itu apa yg saya harapkan sebagai rakyat biasa..agar pendedahan ini dapat di buka seluas luasnya..siapakah yg mengepalai perbuatan terkeji ini..serta siapakah manusia manusia banjingan yg terlibat..
  apa yang saya nampak politik sekarang adalah begitu membahayakan.serta mengancam kestabilan negara.

  ReplyDelete
 2. tu la pasal?
  cuak gak ni?adesss..
  ke RPK dah kena beli dan diugut dah oleh geng2 gerombolan?

  ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.