Sah Lelaki Y = Anwar Ibrahim...!! O-me-ga! (Updated!)

TERKINI (26.4.2011):
Mahkamah Tinggi KL tetapkan 16 Mei untuk buat keputusan sama ada nak panggil Anwar Ibrahim membela diri atau nak bebaskannya dari tuduhan meliwat. Sementara tu eloklah puak2 Pas buat sembahyang hajat besar-besaran untuk selamatkan Anwar dan minta Allah beri petunjuk kebenaran!

POS ASAL:

SMS alert Utusan :
"RM0.UM.25/4: Peguam Cara Negara II Mohd. Yusof Zainal Abiden dalam hujahnya kaitkan semua ujian DNA 2 ahli kimia & sahkan Lelaki Y ialah Anwar Ibrahim"
Habis kau Nuar. Peguam negara sahkan DNA "Lelaki Y" yang ditemui pada dubur Saiful Bukhari adalah milik Anwar Ibrahim. Ia hasil kajian dua pakar kimia dan dua-duanya sahkan DNA Lelaki Y sepadan dengan DNA Anwar. O-Me-Ga!

Sebelum itu peguam kesayangan Anwar, Karpal Singh persoal kenapa Saiful tidak larikan diri ketika disontot oleh Anwar. Tapi Karpal tak pula tunjukkan alibi bahawa Anwar tiada di tempat kejadian dan tidak meliwat Saiful. Dia cuma kata Saiful tak cakap betul ketika beri keterangan kepada polis dan mahkamah... Hemmm teknikal aspek lagi.

Apa pun aku percaya hakim bakal memanggil Anwar untuk membela diri kerana bukti-bukti yang ada begitu kukuh untuk heret Anwar sebagai peliwat Saiful. Nak tunggu apa lagi usaha Anwar supaya dia dibebaskan atau menampakkan dia tidak bersalah?

Zizah...!! Mana jam Omega aku....!!
Sah Lelaki Y = Anwar Ibrahim...!! O-me-ga! (Updated!) Sah Lelaki Y = Anwar Ibrahim...!! O-me-ga! (Updated!) Reviewed by mesin taip buruk on 4/25/2011 04:00:00 PM Rating: 5

2 comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.