Saman Ummi Hafilda terhadap Baginda dibatalkan? Kenapa?

Saman Ummi Hafilda dibatalkan... Cis!
Aku terkejut dengar khabar saman Ummi Hafilda ke atas Baginda Minda a.k.a. Nor Azman dibatalkan oleh Mahkamah Tinggi KL hari ini. Ummi hari tu kemuka saman RM100 juta terhadap Baginda kerana fitnah beliau konon Baginda telah mengadakan hubungan seks dengan adik Azmin Ali ini. Kenyataan itu dikeluarkan oleh Malaysiakini. Dan portal berita pro-pembangkang itu pun kena saman di Ummi.

Tapi hari ini saman itu dibatalkan oleh mahkamah dengan alasan kedua-dua peguam tidak hadir ketika pengurusan kes itu buat pertama kali dibuat hari ini. Cisss.... bodohnya. Peguam mana yang dilantik Ummi ni sampai tak hadir ketika perkara penting seperti ini? Apakah peguam ni sibuk berkempen di Sarawak ke? Hemm... kena tunggu kenyataan Serikandi7 nih!

Apa pun aku pasti puak-puak pembangkang khususnya penjilat Anwar akan bersorak gembira di Sarawak sebab mahkamah dah batalkan saman Ummi Hafilda ke atas salah seorang tali beruk Anwar iaitu Baginda Minda. Sudah pasti mereka akan pusing 360 darjah kes ini dan nantinya mereka akan menunjukkan kepada rakyat betapa jahatnya Ummi Hafilda dan hakim menyokong Baginda dan Malaysiakini.

Hehee... Maklum mereka semuakan pakar bab-bab spinning ni. Gambar seekor beruk kalau dapat dik puak-puak ini dipusing kata-katanya, baruk itu boleh jadi Shah Rukh Khan. Apatah lagi kalau gambar video beruk sedang peluk amoi Cina sambil pakai tuala, mesti diorang pusing 360 darjah dan beruk itu tiba-tiba menjadi imam di mata rakyat. Hebatnya puak-puak ini buat pusingan U!

Apa pun, aku harap Ummi dapat beri kenyataan di mana silapnya sehingga kes ini boleh dibatalkan. Kalau salah peguam yang dilantik, tendang keluar saja peguam ini. Tarak guna punya peguam...
Saman Ummi Hafilda terhadap Baginda dibatalkan? Kenapa? Saman Ummi Hafilda terhadap Baginda dibatalkan? Kenapa? Reviewed by mesin taip buruk on 4/13/2011 04:10:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.