Video seks: Polis dah tahu tapi tak nak bagi tahu

Ketua Polis Negara, TS Ismail Omar kata polis dah kenal pasti lelaki yang berhubungan seks dengan wanita China dalam video yang didedahkan Datuk T. Bukti-bukti lengkap dan kukuh sudah dimiliki. Cuma polis masih belum mahu dedahkan lagi siapa lelaki itu sebenarnya.

Tapi walaupun polis tak mahu dedahkan siapa lelaki itu, aku percaya 98.9 peratus mereka yang sudah menonton klip video selama 1 minit lebih itu dapat mengesahkan siapa lelaki itu ialah dot dot dot... Kalau ada yang tidak pasti itu bukan sebab kerana tidak kenal lelaki dalam video itu, tetapi enggan menerima kenyataan.

Tak percaya sebab mamat ini sangat mulia di mata hati mereka. Warak, tawaduk, suci, bersih, baik budi pekerja, sabar, jujur, hensem, gagah perkasa, tidak boroi, kepala tidak putih. Jadi susah benar nak percaya lelaki dalam video itu adalah lelaki yang selama ini dipuja mereka.

Tapi tak apa. Ibarat doa orang Pas dalam sembahyang hajat mereka, kebenaran akan muncul juga... sedikit masa lagi. Dah tak lama dah... tunggulah hari pembalasannya... Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua..!
Video seks: Polis dah tahu tapi tak nak bagi tahu Video seks: Polis dah tahu tapi tak nak bagi tahu Reviewed by mesin taip buruk on 4/14/2011 05:09:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.