04 April 2011

Wohoho... Video Anwar main amoi sudah mai....! (updated!)

Update komen Nik Nazmi di bawah...

Panas... panas... Anwar kepanasan di Sarawak. Video yang didedahkan Datuk T sudah berada di pasaran. Para pengundi Sarawak meh cepat mari pakat tengok. FOC tak de charge...

Sebelum beraksi kasi cuci-cuci dulu...

Pergh... Amoi ni memang gred A... Hoho patutlah mamat ni tak bleh tahan!

Kesan Viagra dah mula terasa... siap-siap untuk beraksi!

Ready....

Set.... Opss!! 18SX ... cut! cut!
 Sekarang meh layan video plak....

MINTA MAAFLAH! TAYANGAN DAH HABIS.... hahahaha!

Polis sudah sahkan video ini tulen. Jadi apakah lelaki dalam video itu memang TULEN Anwar Ibrahim atau hanya mirip Anwar Ibrahim tetapi perut lebih buncit?

Jawablah bro!

Psttt.... Server YouTube jem siot! Semua pakat nak tengok video ni.... 

UPDATED 8.00pm:

Nik Nazmi cuba pertahankan bosnya apabila mendakwa sosok dan lenggok lelaki yang "memeluk" amoi itu bukan bosnya, Anwar tetapi orang lain. Dia kata dah 2 tahun dia jadi Setiausaha Sulit Anwar maka dia tahu dan kenal sangat macam mana Anwar tu. (Baca di sini...!)

Hehe... Nik Nazmi kata dia dua tahun kerja dengan Anwar dah tahu macam mana sosok dan lenggok Anwar tapi orang lain dah kerja dan dikerjakan Anwar berpuluh-puluh tahun mesti jauh lebih tahu dan kenal sosok sebenar Anwar. Nik Nazmi lupa Anwar dulu berada dalam UMNO berpuluh tahun dan jadi Timbalan Perdana Menteri berbelas tahun. Jadi siapa lebih kenal Anwar ni....

Apapun aku ucapkan tahniah kepada Nik Nazmi kerana tetap cuba pertahan bosnya walaupun pada titisan darah terakhir. Satu percubaan yang baik bro!

Satu lagi aku nak betulkan... ternyata info pasal lokasi yang aku peroleh sebelum ini iaitu di sebuah hotel 4 bintang dengan KLCC tak tepat. Lihat dari keadaan bilik, aku yakin ini adalah sebuah bilik hotel apartment yang ada lebih dari satu bilik. Hemmm... hotel apartment mana ni? Apakah betul yang kat Jalan Ampang tu?

Share this

4 Responses to "Wohoho... Video Anwar main amoi sudah mai....! (updated!)"

  1. dlm video tuh Anu-War ke bro..,,peh..,,gile lah ahli politik ni nk jadi PM Malaysia klu mcm nih..,,

    ReplyDelete
  2. hmmm di kawasan klcc tu hotel mewah yang banyak even service kondo pun agak mewah

    the escort, mandarin oriental, the traders, impiana klcc, I rasa kalau tengok dalam video ni macam takde la mewah sangat 'tempat kejadian' ituew :D

    strategi bagus juga kalau kat hotel mewah semua orang kenal and pretty obvious kan?

    p/s: kat hotel tak mewah pun kantoi jugak.....hmmm nasib nasib

    ReplyDelete
  3. Agak-agak siapalah pengarah filem dan krew-krew yang tolong merakam adegan-adegan filem. Tentu akan menjadi filem box-office tahun 2011. Siapalah akan jadi pengarah dan pelakon lelaki terbaik tahun 2011...hehehe

    Datuk Trio With Sex Video Scandal: A Good News for the Malays?

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.