24 May 2011

Damn... Nera AF9 pukul habis Jue Aziz!

Sejak aku masukkan entri bertajuk "Yang seksi-seksi di Anugerah Skrin 2010" pada 27 Disember lalu sehingga hari ini, seramai lebih 24,500 pengunjung blog aku telah masuk ke entri panas berapi yang terdapat gambar-gambar lurah dendam beberapa artis termasuk Jue Aziz ini. Pergh...

Populariti entri ini juga dibantu oleh pencarian orang ramai tentang Jue Aziz menerusi enjin pencari Yahoo! atau Google yang akhirnya menemukan blog Mesin Taib Buruk sebagai salah satunya. Wow..! Hebat pukulan Jue Aziz...

Tapi nampaknya populari Jue Aziz dan beberapa artis lain nampaknya bakal dipukul habis oleh Nera AF9. Masakan tidak aku baru sahaja poskan perihal Nera ni 19 Mei lepas, sehingga kini jumlah pengunjungnya sudah mencapai 1,500 orang. Bayangkan itu baru dua minggu. Kalau lama lagi, alamatnya Jue Aziz bakal ditinggal sejauh dua tiga tiang letrik lah dik Nera AF9... Wow!

Ops... Rupanya si Nera dah terkeluar hujung minggu ni. Nampak sangat aku tak follow AF9 nih... Apa pun seperti aku kata sebelum ini, Nera tak masuk final pun dah berduyun produser yang menanti nak dapatkannya untuk berlakun ataupun para promoter nak dapatnya untuk peraga busana. Maklum dia ni finalist Miss Earth Sabah 2010 yeop!


Terpopular dalam seminggu!
Terpopular dalam sebulan!
Komen pengkritik! Betulkan aku kata Hattan mesti meleleh punyalah!
Psssttt... Khabarnya beberapa VIP dah meleleh air liur dan tunggu masa nak himpit minah Sabah ini... Wow! Sabar yeop! Budak ni baru umur 19 tahun hehehe....

Share this

0 Comment to "Damn... Nera AF9 pukul habis Jue Aziz!"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.