Kenapa Anwar boleh bebas menyundal?

Kenapa Anwar boleh bebas menyundal tanpa rasa takut atau bersalah? Sebabnya setiap kali dia menyundal ribuan umat Pas akan mendoakan keselamatan dan kesejahteraannya. Dan setiap kali dia menyundal, setiap kali itu juga dia akan kaitkan penyundalan beliau dengan usaha Najib nak jatuhkan karier politiknya.

Pokoknya kalau selepas ini orang ramai tengok dia tengah menyundal amoi kat belakang Jalan Bukit Bintang atau waima seekor kambing di dalam kandang Zoo Negara sekali pun, orang tidak akan percaya itu Anwar, lebih-lebih lagi puak-puak Pas.

Begitulah mulianya Anwar di mata orang Pas. Dialah umat paling mulia, paling suci dan paling tinggi derajatnya di dunia sehingga tiada sebarang dosa boleh dikaitkan dengannya dan kalau ada pun itu semua bukan darinya tetapi kerana diperangkap, difitnah dan konspirasi nak jatuhkan beliau. Tiada yang lain.

Hebat sungguh manusia bernama Anwar Ibrahim. Tiada undang-undang dalam dunia ini boleh mendakwa jauh sekali menghukum beliau, biar apa pun penyundalan yang dilakukannya. Kalau ada mahkamah nak jatuhkan hukum ke atasnya, mahkamah itu dianggap tidak adil dan sudah dibeli kerajaan BN. Kalau ada hakim yang nak jatuhkan hukuman ke atas penyundalannya, hakim itu dianggap tali barut dan anjing kerajaan dan kalau ulama yang tegur perbuatan penyundalannya, ulama itu juga adalah anjing kerajaan.

Anwar juga boleh bebas menyundal pada bila-bila masa dan di mana sahaja kerana ketika dia asyik masyuk bersundal, beribu-ribu umat Pas pula sedang mendoakan kesejahteraan ke atasnya. Segala bukti yang dibawa untuk mengaitkan penyundalannya akan dinafikan semati-matinya.

Isu penyundalan Anwar bukannya baru berlaku 21 Februari lepas apabila dia terkantoi dik rakaman kamera skodeng (spycam) berkualiti tinggi yang didedahkan oleh trio Datuk T, tetapi penyundalan Anwar dah berlaku sejak dia dibangku sekolah lagi. Tapi hal ini susah nak dibuktikan. Namun, pendedahan pasal penyundalan Anwar bersama wanita bernama Norlaili dan bini Azmin, Syamsidar masih diperkatakan sehingga kini.

Dua kes liwat iaitu terhadap Azizan dan Saiful Bukhari adalah bukti bahawa Anwar bukan sahaja menyundal anak-anak gadis dan bini orang tetapi juga lelaki-lelaki jambu, termasuk juga adik angkatnya Sukma Darmawan. Tapi semua kes-kes penyundalan tersebut tidak pernah mahu dinilai oleh puak-puak Pas melainkan terima saja bulat-bulat alasan Anwar.

Dan atas sebab itulah Anwar akan terus bermaharajalela dengan kerja-kerja penyundalannya... dulu, kini dan selamanya. Tahniah Malaysia! Ada bakal mendapat Perdana Menteri yang paling sundal dalam sejarah negara!
Kenapa Anwar boleh bebas menyundal? Kenapa Anwar boleh bebas menyundal? Reviewed by mesin taip buruk on 5/01/2011 11:43:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.