23 May 2011

Penyokong Liverpool, Chelsea, Arsenal... tolong jangan baca!

Glory... glory...!
Manchester United menjulang trofi Liga Perdana buat kali ke-19 selepas membenam pasukan kerdil, Blackpool 4-2 pada perlawanan terakhir malam tadi.

Chelsea yang mengidam piala ini sekali lagi akhirnya terpaksa memecat pengurus, Anchelotti. Kesian... Cuba lagi tahun depan yek? Liverpool macam mana? Emm... dah masuk History Channel la yeop! (ini Najib cakap, bukan aku cakap!!)

United kini memburu trofi keduanya hujung minggu depan apabila berdepan Barcelona di final Piala Liga Juara-juara pada 28 Mei ini. Khabarnya ramai penyokong Liverpool, Chelsea, Arsenal nak bagi support kat Barca! Wow!

Share this

5 Responses to "Penyokong Liverpool, Chelsea, Arsenal... tolong jangan baca!"

  1. Relax la bruder ... King Kenny is leading for a biblical comeback for the kops ... but since you asked for civil war ... you'll get a war ... HA HA HA

    ReplyDelete
  2. Najib kata Liverpool dah masuk History Channel-lah... Hang marah sikit dia heheh...!

    ReplyDelete
  3. alah.,,ko nk bangga..,,lepas ni lawan bercelona tunggu je la MU tu..,,jgn rooney dan Alex Fukerguson tu muke merah plak yekk..,kata2 terakhir kalau kalah jgn tak nk terima kenyataan plak..,,

    ReplyDelete
  4. Kan aku dah kata, penyokong Liverpool, Chelsea, Arsenal jangan baca entri aku ni... Kan dah panas hati! Hehehe

    ReplyDelete
  5. ye ar memang penyokong Liverpool, arsenal dan chelsea tu semua sokong barca kali ini,,.nk tgk ulang tayang MU kalah 2-0.,,biar MU tu tak dpt UCL kali ini..,.,,,..jgn ingat fan MU ramai yekk.,,heh,..

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.