19 May 2011

Rehat minda: Pelajar AF9 yang buat Adlin meleleh air liur (Updated!)

Pergh... Patutlah Adlin Aman Ramli pun boleh cair...!
Lagi wajah seksi Nera AF9

Emmm... Jantung jantan mana tak berdegup kencang....

Ni dia pelajar AF9 yang dikatakan telah menyebabkan tenaga pengajar, Adlin Aman Ramli meleleh air liur dan menyebabkan jantung pengkritik tetap, Hattan berdegup kencing setiap kali dia muncul dipentas konsert.

Nera AF9 atau nama sebenar Queennera Francine Francis Kitingon (mak aih nama..!!), anak Sabah ini rupa-rupanya pernah menjadi naib juara Miss Earth Sabah 2010. Patutlah Adlin meleleh dan Hattan berdebar-debar setiap minggu. Tak mustahil pelajar ini akan masuk final AF9 kali ini. Tapi kalau semua jantan-jantan yang tengok AF9 pasti akan kasi undi pada Nera dan dia silap-silap boleh jadi juara.

Aku tak pasti sangat pasal suara samada merdu atau tidak sebab jarang benar aku layan AF kali ini. Tapi kalau dilihat rupa memang Nera ni boleh beat lain-lain pelajarlah. Tapi aku pasti kalau tak menang AF pun, tawaran berlakon akan datang berderet-deret selepas ini. Tunggu jelah!

Hai nampaknya Marsha kenalah lebih sikit menggoda sebab dah ada saingan baru...!!

Vote For Nera hahahahaha

Psstt... Adlin & Hattan jangan ambik hati. Sekadar melawak... hahaha

UPDATED:

Showcase Nera pada Konsert Kelima AF9... Hattan terkedu sampai tak boleh nak cakap apa dah... Eddrie Hashim pun kata Nera boleh buat ramai lelaki meleleh air liur...!! Dasar jantan! Wakakaka

Share this

0 Comment to "Rehat minda: Pelajar AF9 yang buat Adlin meleleh air liur (Updated!)"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.