19 May 2011

UMNO, Najib memang jahat.... sial, laknat, babi!!

Pengarah Urusan IMF, Dominique Stauss-Kahn yang ditahan atas dakwaan merogol digari tangan dan dibawa ke mahkamah. Hakim tidak membenarkan ikat jamin ke atasnya menyebabkan dia terpaksa merengkok dalam penjara sebelum dibicarakan.


Ini pula Anwar Ibrahim pada 16 Mei, hari di mana hakim mengesahkan wujudnya prima facie kes beliau meliwat Siaful Bukhari Azlan, bekas pembantu peribadinya sendiri (bukan pembantu peribadi Najib atau Rosmah). Tetapi dia masih boleh bebas memeluk isteri, berehat di Yogyakarta dan keliling satu negara nak tunjuk perutnya yang tidak buncit.

Inikah yang dikatakan Najib dan kerajaan bertindak zalim terhadapnya? Inikah yang dituduh oleh puak-puak tiga suku dalam AMK dan Pas yang Najib dan UMNO kejam, zalim, memfitnah, politik lucah, pandi kutti? Inikah? Kalau Anwar diperlakukan macam Strauss-Kahn aku tak tahulah apa puak-puak ini akan katakan.

Memang pandi kutti-lah! Pttuuuihhh....!!

*Nota: Tajuk di atas tu bukan aku yang kata, tapi puak-puak tiga suku belah sana yang kata...!

Share this

0 Comment to "UMNO, Najib memang jahat.... sial, laknat, babi!!"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.