Ish... ish... ish... Perang video pulak dah!!

Selepas dua pakar AS dedahkan bahawa lelaki dalam video seks yang didedahkan Datuk T itu 99.9 peratus mirip Anwar, semalam Datuk Johari Abdul yang merupakan antara yang terawal menonton sendiri adegan Anwar main puki amoi China keluarkan video untuk menunjukkan lelaki itu bukan Anwar.Aku tak tahu berapa banyak Anwar melabur dalam projek menghasilkan video ini yang akan dijadikan saksi dalam kes skandal seks paling gempar negara tahun ini. Aku percaya Hadi Awang akan kata video ini boleh jadi saksi walaupun ia besi dan tak ada mata serta telinga. Sebabnya video ini bertujuan membela Anwar, jadi Hadi pun kata boleh gunalah. Yang tak boleh guna video sebagai saksi kalau video itu terkena batang hidung Anwar! Huhu...

Akibat permainan wayang Johari, hari ini blog paling jahat abad ini, Papa Gomo dedahkan rakaman video yang menunjukkan Johari terkekek-kekek ketawa tonton video seks Anwar main puki dengan amoi China. Video yang boleh dikatakan bakal mematikan akal Anwar dan Johari sendiri!Huwaaa.... Makinlah rakyat konfius siapa yang betul... siapa yang salah! Ops... jangan konfius-konfius! Buka mata buka hati, buang sentimen politik, Insya-Allah kita akan tahu mana yang hak dan mana yang bathil!

Yang pasti dengan terdedahnya video terbaru ini, aku percaya Johari akan buat kenyataan bahawa itu bukan dirinya walaupun wajah miripnya tetapi hidungnya lain sebab lebih kembang-kuncup. Jadi itu cuma fitnah orang UMNO! Dush!!!
Ish... ish... ish... Perang video pulak dah!! Ish... ish... ish... Perang video pulak dah!! Reviewed by mesin taip buruk on 6/28/2011 01:01:00 PM Rating: 5

2 comments:

 1. Salam. Kalau fitnah, samanlah. Jangan dok senyap je.

  ReplyDelete
 2. salam pak miraks...
  saya rase taksub kat anuar
  tak akan berkurang pade pengikut
  tegar dier
  mudah2an ade gak yg bertukar fikiran
  InsyaAllah...

  ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.