06 June 2011

Video klip panas Prema Yin... Wow!



Ini ke video klip lagu "Marilah" nyanyian gadis Cindia, Prema Yin arahan Gambit Saifullah yang heboh diperkatakan tu? Wow.... memang hebat! Hebat segi unsur-unsur lucah yang tak bertempat!

Aku tak mahu ulas panjang pasal video ni nanti aku dikatakan menyekat kreativiti anak-anak muda kita pulak. Cuma tertanya apa hubungan liok lentok tubuh si Prema depan peti ais, atas lantai jubin dan atas katil tu dengan seni kata lagu ni? Macam tak masuk jeh!

Ikut kata Gambit (aku terbaca kat Mingguan Malaysia semalam), sebab lagu ni nak masuk market Amerika, maka video klip pun kena ada unsur-unsur lucah, baru meletup! Hahahaa ceteknya pemikiran anak muda kita ye?

Kali pertama tengok klip ni mati-mati aku ingat iklan jual rumah.... !

Pssstt... Anak muda kita patut belajar buat video klip dengan anak muda Indon yang banyak hasilkan video klip hebat-hebat! Video klip hasil anak muda kita tak lepas dari tepi jalan atau atas bumbung!

Share this

7 Responses to "Video klip panas Prema Yin... Wow!"

  1. kalau anta kat amerika boleh la buat cam tu??
    gambit tak tau ker?? kalau die anta kat dunia laen pun.. die tak boleh buat macam tu??

    ReplyDelete
  2. Salam bro..

    Tinggi bebenor ego si mamat gambit ni, biler ditegur punyalah mengamuk sampai maki hamun blogger's ^^..

    Nampak takde can insaflah lah mamat ni bro

    Gambit Bagi Penjelasan

    Pernah Pergi Umrah Pun Mencarut Lagi

    ReplyDelete
  3. sorrylah, langsung xde apa2 yg menarik pun mengenai video clip ni....memang betul kata saudara, anak2 muda malaysia kene belajar dgn anak muda indon dalam perihal video clip..

    ReplyDelete
  4. kelakor ade le, tak fun langsung dan dah tentu tak hip...klakor klakor klakor

    ReplyDelete
  5. Teringat video klip kumpulan " Impression "....hehehe...ada iras2...awek seksi belaka....

    ReplyDelete
  6. awat la makin terok penyanyi lani. makin murah nilai harga diri..ntah kan tak dak harga diri langsung lagu ni..

    dah tak dak modai..buat cheapskate punya videoklip...perghhh..meluat tengok!!

    ReplyDelete
  7. Memang kelakar... Dalam duk berliuk lentok depan peti ais, atas lantai dicelah2 kabinet dapur alih-alih si awek berliuk lentok plak atas kayangan... macam cerita P. Ramlee..!! Hahahaha...

    Video klip ni nak bawak masuk USA? Aku ingat bukan takat Hollywood, Maharaja Lawak pun belum tentu lepas!

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.