21 July 2011

Siapa rakyat Malaysia beli bot harga RM15 bilion ni weih?

Pergh...!! Berita terbaru yang aku baca kat Daily Mail (baca di sini!) yang melaporkan seorang jutawan dari Malaysia telah membeli sebuah bot mewah berharga 3 bilion pound (kira-kira RM15 bilion). Tau kenapa mahal? Sebab bot ini dibina dari emas, berlian dan platinum! Pergh... Memang gila kaya!

Daily Mail kata Roman Abramovich pun jeles beb! Tengoklah gambar-gambar yang dikeluarkan ni? Mana tak menggila dibuatnya! Wow!

Bot "History Supreme" bersalut emas dan platinum di sekeliling, sampailah ke sauh!
Ruang bilik tidur mewah macam istana beb! Dinding pakai tulang dinasour tulin tu! Wow!
Set meja makan ni saja entah berapa juta pound!
Menggilalah....!!
Puak-puak Pas dan pandikutty dalam PKR mesti kata bot ni milik Rosmah sebab bukankah beberapa hari lepas Najib dan Rosmah melawat Britain? Dan berita pembelian bot ini dikeluarkan semalam. Nampak macam ya je kan?

Hah! Apa lagi para kaki fitnah Pas dan PKR... Mulakanlah kerja-kerja menabur fitnah kalian! Huhu...

Share this

1 Response to "Siapa rakyat Malaysia beli bot harga RM15 bilion ni weih?"

  1. teman rasa, teketor ketor tangan dan berjurai air lior si munafiq pas pis pus dan parti kelentong rakyat.... tak sabor sabor nak tulis fitnah terbaik, edisi bulan Julai 2011 ni!!!

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.