Guan Eng pasang impian jadi PM Malaysia...

Promo LGE jadi PM....
Nampaknya selepas Pulau Pinang, apek Melaka ini rupanya ada impian nak jadi Perdana Menteri pulak. Patutlah puak-puak DAP tak renti-renti duk attack Najib, UMNO, PDRM, SPRM, SPR, Utusan... rupa-rupanya mereka mahu merebahkan BN dan jika pembangkang menang, maka Lim Guan Eng mahu ditabalkan menjadi PM Malaysia.

Hohoho... besar cita-cita Cina Melaka ni. Tapi ramai yang akan pandang sinis ciata-cita apek ni sebab kita akan rasa ah... dia bukan Melayu. Mana mungkin boleh jadi PM. Ia sudah tentu tidak akan diperkenan oleh Agung dan mungkin kita kata ikut Perlembagaan, PM mesti orang Melayu...!!


FB 1Malaysia sokong Lim Guan Eng jadi PM Malaysia... !

Tapi sebenarnya tak susah Guan Eng nak capai cita-cita nak jadi PM. Apabila BN tewas kelak, Anwar akan ditabalkan sebagai PM Malaysia ketujuh. Dan kemudian barisan Kabinet Anwar yang dimonopoli puak-puak kafir harbi DAP akan buat desakan supaya Perlembagaan negara dipinda dan letakkan frasa bahawa PM Malaysia tidak terbatas kepada orang Melayu dan bergama Islam.

Bila Perlembagaan itu dah dipinda, Anwar akan dijatuhkan dengan cara yang sangat tidak terhormat iaitu dengan mencampakkannya ke dalam Sungai Buluh atas dakwaan meliwat. Ingat semua rahsia Anwar dalam tangan Karpal Singh selaku peguambelanya merangkap Pengerusi DAP. Pada masa itu Anwar dah tak boleh buat apa2 dah dan Agong pun dah tak boleh buat apa-apa. Maka Guan Eng dilantik sebagai PM berdasarkan Perlembagaan yang dipinda.

Habis cerita....!! Masa itu orang Melayu akan jadi kaum Uigher di Selatan China yang hari ini mereka tidak dibenarkan menunaikan ibadat puasa, tidak boleh berterawikh dan semua aktiviti keagamaan dilarang..!!

Pas? Ohhh.. pemimpin Pas masa tu tengah jilat tapak kasut Guan Eng!

Guan Eng pasang impian jadi PM Malaysia... Guan Eng pasang impian jadi PM Malaysia... Reviewed by mesin taip buruk on 8/09/2011 08:32:00 PM Rating: 5

1 comment:

  1. Agaknya lebih kurang beginilah plotnya nanti - bila berjaya, tukar perlembagaan, LGE dapat naik, lalu kaldai kena tendang...

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.