Mat Sabun tak ada hati perut hina pejuang!!

Tahniah Mat Sabun kerana akhirnya membuat pengakuan terbuka bahawa engkau memang penyokong tegar komunis. Pengakuan bahawa komunis adalah pejuang sebenar berbanding orang-orang polis yang mempertahankan Bukit Kepong telah meletakkan Mat Sabun setara Chin Peng dan Rashid Maidin! Tahniah.. tahniah...! Akhirnya Pas bukan sahaja meninggalkan perjuangan Islam tetapi kini memperjuangkan komunis pula.

Pun begitu aku begitu sedih sebab dalam bulan Ramadan dan kita bakal menyambut 1 Syawal, Mat Sabun bercakap tanpa memikir hati dan perasaan anak cucu polis Bukit Kepong kerana mendakwa mereka adalah tali barut penjajah British manakala komunis yang serang dan takluk balai polis Bukit Kepong pula adalah pejuang sebenar.

Apakah Mat Sabun tak ada hati perut sehingga sanggup mengguris hati dan perasaan para pewaris polis di bawah ini yang berjuang mempertahankan tanah air?

Mat Sabun kata mereka ini mati kerana pertahankan British...

Para pejuang Melayu yang pertahan Bukit Kepong dinista oleh Timbalan Presiden Pas!

Tapi sebenarnya aku faham kalau Mat Sabun tiba-tiba berubah perjuangan daripada mempejuangkan negara Islam kepada menyokong perjuangan komunis. Pertama sebabnya dia memang bodoh. Tak sekolah tinggi, tak faham sejarah. Kedua sebab dia memang sedang berkawan dengan komunis dan bersama-sama para komunis untuk menakluk Putrajaya.

Mat Sabun boleh bebas bercakap sebab mulutnya memang berbau tahi. Tapi apakah perasaan anak cucu para pejuangan bila melihat bapa atau datuk mereka dibakar hidup-hidup seperti ini oleh "pejuang" kebanggaan Mat Sabun aka komunis ini? Lihatlah sebahagian mayat-mayat yang rentung terbakar bersama balai polis Bukit Kepong. Tapi Mat Sabun tak peduli itu semua...


Gambar-gambar sebenar orang Melayu yang dibakar hidup-hidup oleh komunis ketika mereka mempertahankan Bukit Kepong.

Mat Sabun oh Mat Sabun... Makin lama semakin ketara ketololan Mat Sabun. Inilah pemimpin pilihan Pas. Tahniah kerana PRU-13 nanti Pas akan tumbang satu persatu kerana ketololan para pemimpin mereka.

Mat Sabun tak ada hati perut hina pejuang!! Mat Sabun tak ada hati perut hina pejuang!! Reviewed by mesin taip buruk on 8/27/2011 11:00:00 PM Rating: 5
Powered by Blogger.