27 November 2011

Perangai "Piss Ass Ass Aaiii" pun dah macam Anwar (Update)

Gambar yang buatkan "Piss Ass Ass Aaii" dan seluruh rakyat Indon sakit hati....
Nampaknya perangai "Piss Ass Ass Aaii" dah macam Anwarlah. Mana tidaknya bila mereka kalah dengan Harimau Muda masa Sukan SEA (bukan sekali beb, dua kali tuu...) mereka mula nak salahkan pengadil perlawanan. Puak "Piss Ass Ass Aaii" nak bawak isu pengadilan masa final Sukan SEA ke FIFA konon pengadil Jopun (apo nama ntah... lupa) memihak kepada Malaysia. Itu pasal pasukannya kalah.

Hahaha... Betul tak? Sama tak dengan perangai Anwar? Dia yang buat salah... dia yang meliwat Saiful dan dia yang terkantoi bersetubuh dengan amoi, kemudian dia nak salahkan sistem kehakimanlah, nak salahkan Najiblah, Rosmahlah, UMNO-lah dan semua-semuanyalah. Pokoknya dia memang tak salah walaupun terang-terang dalam video rambut itu rambut dia, perut itu perut dia dan punai itu pun punai dia.

Inilah hasil "kempen simpati" tak henti-henti Anwar di Indonesia sampaikan "Piss Ass Ass Aaii" pun dah terikut-ikut perangai peliwat ni. Bila bola sepak Indonesia dah kalah dia nak salahkan pengadil walhal kekalahan pasukannya bukan sekali dengan Malaysia tapi dua kali. Yang final tu lagilah, kalah sepakan penalti. Tak kan itu pun nak salahkan pengadil?

Ish... ish... ish... Nampak sangat "Piss Ass Ass Aaii" bodoh takat piang punya. Tapi dia lupa, sebelum dia nak report kat FIFA pasal muta pengadilan, banyak negara peserta (bukan Malaysia saja) yang persoal tentang mutu para "wasit" yang mengadili acara-acara lain khususnya acara tempur yang banyak berat sebelah.

Itu belum ambil kira perangai penonton yang menghina dan mengejek lagu kebangsaan negara lain, isu keselamatan pemain dan pegawai pasukan lawan dan macam-macam isu yang boleh diadukan ke badan olimpik dunia. Tapi kita (dan negara lain) malas nak buat je sebab ingat negara serantau. Kalau tidak aku ingat lepas ni Indon kena black-list tak boleh anjur sukan atau tuan rumah bola.

Satu saja pesan aku kepada "Piss Ass Ass Aaii" ni... Apa ingat pemain Malaysia ni main bodoh sangat ke sampai perlukan pengadil untuk menagih kemenangan?Yang jelas Indon main hebat tapi Harimau Muda lagi hebat....

Huhu...

Share this

0 Comment to "Perangai "Piss Ass Ass Aaiii" pun dah macam Anwar (Update)"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.