10 November 2011

Zarina goncang iman rakyat Indonesia pula?

Siapa tak kenal Zarina Anne Julie atau sekarang dah tukar nama jadi Zarina Anjoulie Lavocah. Pelakon yang satu ini sebelum ini telah memanaskan media dan dunia internet tempatan dengan gambar-gambar hot lagi seksinya. Bukan sekatat pakaian terdedah sana-sini tapi juga foto-foto panasnya bercumbuan dengan lelaki serta aksi-aksinya di disko.

Zarina kini telah "go international" apabila tampil sebagai cover-girl untuk majalah FHM versi Indonesia - majalah yang terkenal menampilkan wanita-wanita berposing seksi dan maut. Lihatlah antara aksi Zarina dalam majalah keluaran Oktober ini.

Kalaulah ia terbit bulan November pastilah FHM ini meletup dan extra-printing sebab bulan ini ramai orang Malaysia ke Jakarta dan Palembang sebab ada Sukan SEA. Kalau ada saki baki edisi bulan Oktober aku ingat ia akan laris macam pisang salai.



Apa pun aku ucap tahniah kepada Zarina kerana membantu mengeratkan hubungan Malaysia dan Indonesia.Sekurang-kurangnya Benteng Indonesia (Bendera) atau mana-mana pertubuhan yang nak berdemo dan ganyang Malaysia akan berfikir 14 kali. Ganyang Malaysia bererti juga ganyang Zarina Anjoulie... Lalu kalau sebelum ini mereka laung-laungkan "GANYANG MALAYSIA... SELAMATKAN SITI NURHALIZA" aku percaya selepas ini mereka akan laungkan "GANYANG MALAYSIA.... SELAMATKAN SITI NURHALIZA DAN ZARINA ANJOULIE"

Huhu.....

MTB: Tahniah kepada pasukan boleh sepak Malaysia kerana tewaskan Thailand 2-1 pada perlawanan kedua Kumpulan A, Sukan SEA di Jakarta. Apakah gunung susu Zarina mampu tundukkan Indonesia?

Share this

3 Responses to "Zarina goncang iman rakyat Indonesia pula?"

  1. Bodoh..bnda maksiat mcm ni ucap tahniah..dr tadi aku duk baca blog ni,dh mcm sampah...!!
    Keji orang,kata orang,fitnah orang..
    Bnda mcm ni ko puji..ustaz2 ko caci..ni tanda dunia akhir zaman..muliakan orang fasik dr org alim..
    Gambar betina ni mcm ni kata tahniah..??? Pd aku TAKZIAH sbb memburukkan imej malaysia sbagai negara islam dgn penampilan mcm betina jalang tp beragama islam....!!!!!
    Btw tuan pnyer blog...!!!ko xde otak..???? Org nk buat blog,ko pon nk buat blog.. Tp blog org penuh dgn ilmu n manfaat..ko pnyer pnuh dgn sampah.. Sampah tu lg mulia dr ko,org2 susah kutip utk recycle..blog ko bleh recycle..???
    Bodoh piang...!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Selipar Jepoon sbb baca blog sampah aku. Sekurang2 aku taklah macam ostat2 sampah yng duk puja peliwat tegar dan keluarkan fatwa2 berat sebelah ~ "walharammu, walhalalku"...

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.