Beyonce tayang anak buat pertama kali di MTB?


Oh inilah anak pasangan penyanyi antarabangsa Beyonce dan Jay-Z yang lahir sebulan lalu. Pasangan tersebut sebelum ini enggan mendedahkan wajah anak mereka bernama Blue Ivy Carter itu oleh mana-mana media. Tup tup hari ini beliau memaparkannya kepada umum menerusi laman web http://helloblueivycarter.tumblr.com.

Khabarnya Beyonce-Jay Z adalah artis kedua yang papar wajah anak buat pertama kali di Internet selepas Mariah Carey melakukannya tahun lepas.

Heemmm.... Agaknya artis Malaysia mana pulak yang akan tiru cara Beyonce atau Mariah yang dedahkan wajah anak secara eksklusif melalui laman web khas ini yek? Emmm...Setahu aku wajah-wajah boyfriend atau skandal artis kita banyaklah dipaparkan di Internet dan itupun bukan sebab suka rela tetapi jadi mangsa "paparazzi".

Huhu....


Beyonce tayang anak buat pertama kali di MTB? Beyonce tayang anak buat pertama kali di MTB? Reviewed by mesin taip buruk on 2/11/2012 06:57:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.