26 February 2012

Khalwat: Ostat Badrul nak saman JAIP dan tuntut qazaf?

Gambar hiasan.... Tak ada kena mengena dengan ostat Badrul Amin.
"Badrul Amin Bahrum kena tangkap kes khalwat di Pahang masa retreat. Balasan dari Allah terhadap kaki fitnah orang..."

Itulah antara mesej yang bertalu-talu masuk ke dalam henpon aku sejak pagi semalam. Tapi tak ada yang berani nak sahkan jadi aku pun buat diam jelah. Sampailah berita penangkapannya disiarkan dalam hampir semua media tempatan.

Bila orang tanya aku pandangan pasal ostat PKR ni kena tangkap dengan bini orang kat dalam bilik hotel pukul 3 pagi aku cuma tersengeh je. Yelah apa nak hairan. Tengoklah tok gurunya siapa kalau bukan Anwar Ibrahim.

Kalau Anwar pun kaki sontot bini orang, anak dara orang, amoi-amoi Cina dan Siam sampailah lelaki-lelaki jambu, apa nak hairan kalau anak-anak buahnya buat lagu tu. Yelah, kalau taraf ulama macam Nik Aziz pun boleh terpengaruh dengan Anwar apalah sangat ostat Badrul Amin yang khabarnya dah ada dua bini.

Tapi aku percaya ostat Badrul dan puak-puak PKR dibantu oleh balaci-balaci dari Pas akan mempertahankan Badrul habis-habisan dan seperti biasa ayat yang akan mereka guna adalah "konspirasi politik UMNO" nak jatuhkan Badrul, nak burukkan namanya bla... bla... bla... Alah macam bosnyalah. Kantoi je salahkan UMNO... kantoi je salahkan UMNO.

Walhal terang-terang yang pergi cekop tu laki si perempuan tu sendiri. Ops.. Lupa! Lakinya orang UMNO kot. Tak pun lakinya dah dibayar oleh UMNO untuk suruh cekup bininya dengan Badrul. Itulah ayat-ayat cover line yang akan dimainkan oleh puak-puak mereka selepas ini. Silap-silap lepas ni akan ada road show siri ceramah "Kenapa saya kena tangkap basah..."

Paling tidak pun ostat Badrul pergi mengadap Tok Guru Nik Aziz mintak pengampunan macam dibuat Eli Wong. Dan kalau ostat Badrul minta nasihat Anwar sudah pasti mamat itu bagi nasihat supaya saman JAIP dan buat laporan qazaf.

Huhu...

Share this

0 Comment to "Khalwat: Ostat Badrul nak saman JAIP dan tuntut qazaf?"

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.