Anwar nak tolong bebaskan Hana Al-Shalabi? Mimpilah...

Anwar ke AS untuk bincang usaha bebaskan Hana Al-Shalabi.... Wahahaha... Mimpi siang harilah bro!
Anwar Ibrahim kata tak pa... Depa akan tolong bebaskan wanita Palestine bernama Hana Al-Shalabi ini. Anwar akan guna semua saluran yang ada untuk menyelamatkan gadis Palestine ini daripada dipenjarakan oleh puak-puak Zionis Israel.

Anwar akan buat wawancara bersama CNN, BBC dan semua stesen TV milik Murdock dan merayu kerajaan Israel bebaskan Hana Al-Shalabi. Anwar kata dia sanggup sokong penubuhan negara Israel asalkan Al-Shalabi dibebaskan.

Wahahaha... Tak boleh blah! Itu semua hanyalah mimpi di siang hari. Kenyataannya Anwar mana nak sokong pejuang Palestine... depa sokong Israel!

Nak ke Anwar terbang ke Amerika untuk bincang masalah tahanan wanita berumur 29 tahun ini? Kerat jari akulah dia tak akan berani punya. Asalkan nak bincang pasal Al-Shalabi, nak sebut pasal Palestine pun dah terkancing gigi Anwar di depan kawan-kawan Yahudinya... Erk siapa nama-nama tu? Korang baca sendirilah. Dah banyak dah pendedahan yang dah dibuat dan tak satupun Anwar nafi. Betullah tu!

Tambah pulak dekat-dekat pilihan raya ini. Mana Anwar berani. Takut pulak nanti depa tak dapat dana bantuan kewangan dari sahabat-sahabat Yahudinya. Maklum kalau tadak dana dari mereka, siapa nak bantu masa pilihan raya nanti? Harap sumbangan orang ramai yang datang ceramah berapa sen sangat. Lagi pun itu style Pas, tak mainlah! Koman spanar...

PKR lain punya style. Cari penaja.... Tak apa Yahudi pun tak apa. Nik Aziz dan Hadi Awang dah keluar fatwa berkerjasama atau berniaga dengan orang Yahudi tak apa asalkan bukan puak-puak Zionis tapi berkawan dengan UMNO tak boleh sebab sesama Islam!

Jadi... marilah pakat berurus niaga dengan orang Yahudi!

PAS FOR ALL... YAHUDI PUN OK... ASAL BUKAN UMNO!
Anwar nak tolong bebaskan Hana Al-Shalabi? Mimpilah... Anwar nak tolong bebaskan Hana Al-Shalabi? Mimpilah... Reviewed by mesin taip buruk on 3/26/2012 05:07:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.