Bila Azmin jolok sarang tebuan...

Banyak duit Azmin sampai mampu pakai Ferrari.... Mana dapat tu?
Aku nak gelak dengan Azmin yang konon-konon nak belasah Hasan Ali gara-gara ubah suai pejabat Exconya sampai berhabis setengah juta, alih-alih dia pulak kena serang dik Hasan dengan peluru penabur yang aku yakin tak mampu ditepis dik Azmin.

Dari pasal saham-saham yang dimiliki Azmin, isteri dan sedara-maranya yang berjuta-juta sampailah isu skandal Keluarga 69 dengan Anwar yang boleh membuatkan Azmin menyorok dalam kain selimut. Hee... Itulah pesan orang tua "jangan dijolok sarang tebuan"... kan dah menyengat diri sendiri!

Lagi satu kalau nak fire orang pastikan ia tak jadi back-fire kepada kita. Cermin diri dulu sebelum nak tembak orang. Kan dah kena... Ingat orang boleh lupa ke apa dia kaut masa dia dan Anwar masih dalam kerajaan BN dulu? Silaplah! Puak-puak Pas yang duduk bawah tempurung tu bolehlah depa duk kelentong siang malam.

Tu pasal ubah suai pejabat... Khalid sendiri mengaku ia diluluskan dalam mesyuarat Exco tapi sebab tak ada modal nak jatuhkan Hasan Ali, dia guna juga modal tu. Kan dah terpercik ke muka sendiri. Taulah gerakan Hasan boleh gugat DUN Bukit Antarabangsa dan Parlimen Gombak serta seluruh negeri Selangor pada pilihan raya nanti tapi janganlah duk cari "modal" bodoh dan bangang nak jatuhkan Hasan.

Jadi pesan aku pada Azmin cakap siang pandang-pandang, cakap malam dengar-dengar!
Bila Azmin jolok sarang tebuan... Bila Azmin jolok sarang tebuan... Reviewed by mesin taip buruk on 3/27/2012 12:05:00 PM Rating: 5

1 comment:

  1. eh eh sembunyikan DNA anak dan sembunyikan kereta ferrari...ha ha ha..

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.