Chelsea pecat Villas-Boas... Pas pecat Azizan?

Chelsea pecat pengurusnya Andre Villaa-Boas! Itu berita sukan tergempar malam ini yang aku baca. Pemecatan Villas-Boas kerana beliau gagal membawa aspirasi pengurusan kelab tersebut. Kelab itu gagal bersaing dengan ehem... ehem... Manchester United dan Manchester City yang kini menguasai puncak EPL.

Minta maaflah ya Chelsea... Carilah pengurus lain yang lebih baik dan cuba lagi musim depan ya!

Di Kedah pulak khabarnya Pas gagal menyelesaikan "perang" antara Azizan dan Phahlolrazi and the geng. Pas yang cuba mencari jalan penyelesaian dengan mengadakan pertemuan dengan pihak terbabit buntu menyelesaikan masalah itu.

Hemm... Macam mana nak uruskan negara kalau uruskan negeri sebesar Kedah pun macam begitu sukar sekali. Aku cadangkan elok Pas pecat saja Azizan selaku MB Kedah dan lantik Phahlulrazi. Habis cerita.... Buat macam Chelsea... Agak-agak menyusahkan pecat saja. Habis cerita!

Tak gitu?
Chelsea pecat Villas-Boas... Pas pecat Azizan? Chelsea pecat Villas-Boas... Pas pecat Azizan? Reviewed by mesin taip buruk on 3/04/2012 10:36:00 PM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.