Jerat mengena! Anwar saman Nalla....

Anwar saman Nalla sebab kata dia biseksual...
Yippiii... jerat sudah kena! Gitulah gamaknya keseronokan KS Nallakaruppan apabila disaman Anwar Ibrahim gara-gara secara terang-terangan mendakwa bekas rakan sepermainan tenisnya itu adalah seorang biseksual dan tidak layak pun menjadi Ketua Pembangkang.

Nalla memang menanti saat-saat ini dan sangat berharap Anwar akan saman beliau kerana apabila saman dikeluarkan, kes itu akan dirujuk ke mahkamah dan jika ada perbicaraan sudah pasti segala bukti yang berkaitan aktiviti Anwar yang selama ini dirahsiakan oleh Nalla akan dikeluarkan satu persatu.

Ahaha.. jangan pula lepas ni Anwar kata dia tak kenal Nalla sepertimana dia mendakwa tidak kenal Datuk Eskay, rakan baiknya yang mendedahkan aktiviti seksnya menerusi rakaman video.

Maklum... Anwar cukup licik dan sudah pasti kenyataan Nalla akan dikaitkan pula dengan konspirasi untuk menjatuhkan beliau yang ditaja oleh UMNO dan Najib atau Rosmah. Tak hairan selepas ini akan ada roadshow tentang "konspirasi" ini dan akhirnya Anwar tetap manusia suci di mata rakyat terutama penyokong Pas dan yang busuk dan hapraknya adalah UMNO dan Najib.

Tapi nak tanya juga peguam Anwar... Kenapa saman Utusan saja? Bukankah kenyataan Nalla bahawa Anwar itu biseksual turut disiarkan dalam media lain baik di surat khabar, TV mahupun Internet? Hemmm... Hebat pengaruh Utusan! Nampak sangat Anwar lebih takutkan Utusan dari Tuhan.

Aku ingat lepas ni Azmin tolong korek lubang terowong kat Bukit Damansara supaya mudah madunya itu menyorok. Maklum sekarang ni dah tak ada ruang lagi baginya mengelak. Kiri kena... kanan kena... maju kena... undur kena...! Dan yang mengenakan beliau adalah rakan-rakan karib beliau, bukan orang lain...


Jerat mengena! Anwar saman Nalla.... Jerat mengena! Anwar saman Nalla.... Reviewed by mesin taip buruk on 3/21/2012 02:44:00 AM Rating: 5

No comments:

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.

Powered by Blogger.