01 April 2012

Jue Aziz berbogel lagi? (Update!)

Ops! April Fool!

Ramai betul yang cari info dan foto pasal Jue Aziz. Dari blog aku saja lebih 3,000 carian perkataan "Jue Aziz", "Jue Aziz seksi" dan "Jue Aziz bogel". Hemm... Nilah orang kita. Tak ada benda lain yang nak dicari... kalau tak pasal artis berbogel depa duk cari artis seksi...

Oleh sebab nama Jue Aziz paling hot dan top yang dicari dari blog aku, maka di sini aku terbitkan edisi khas gambar-gambar Jue Aziz. Aku tak tahu tahap mana keseksiannya tapi inilah yang aku kumpulkan dari carian foto di Google!

Aku tahu gambar-gambar ni dah pernah dimuatkan dalam blog atau website lain tapi yang ini khas kepada pembaca setia blog aku... Wakaka!

Aksi di ranjang mengundang gelora lelaki yang memandang!
Renungan mata yang menggoncang iman...
Aksi berahi?
Hmmm....




Hmmm...


Ops! Ini bukan Jue Aziz tapi Rebecca Nur Islam!
.... Nur Islam?

Kalau ada foto lain nanti aku kemas kini lagi. Siapa nak menyumbang gambar-gambar Jue Aziz boleh email aku mesintaipburuk@gmail.com






Nota: Gambar-gambar ini aku ambik dari pelbagai sumber tetapi ada diantaranya telah aku berikan sentuhan HDR...

5 comments:

faiz fakhirin said...

fuhhhh...mmg hot dia nih...mata menggoda...menggoncang jiwa...

farrouk said...

mmg hot la...meletuop!

jie said...

rebecca nur islam ni better tukar nama lain la. mencemar nama mulia islam je. kalau dengar islam mestilah minda kita ni terus ingat agama suci ni tapi kalau yang empunya diri tak tau nak menjaga kesucian nama ni baik lah tukar nama lain.

Sammy Lenny said...

tak rugi aku cari nama dia... sekali nampak gambar dia.. fuhh.. mengembang 'anu' ku... dapat juga jadi model aku..

syed rohaizat said...

Tukar jadi rebecca al kapir laknat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...