19 April 2012

Heboh skandal Shafie Apdal dengan Zahida Rafik... Wahaha

Zahida Rafik dengan Chef Wan ya... bukan Shafie Apdal!
Heboh seantero alam siber apabila nenek kebayan Zuraida Mak Lampir mendedahkan kononnya Shafie Apdal ada skandal dengan pelakon yang hidung terpatot macam burung belatok selepas disuntik botok, Zahida Rafik.

Nak kasi power kenyataannya, si nenek kebayan ini membuat pendedahan tersebut di lobi Parlimen. Berjela-jela si nenek kebayan ni duk londeh cerita Shafie konon melalui pemandu Zahida dan konon Zuraida ni menjalankan siasatan sendiri. Wow...! Sejak bila nenek kebayan ni jadi anggota CSI? Wah.... 

Wow... Maka meletup-letupkan alam blog hari ini apabila semua blog duk tala Shafie yang juga Naib Presiden UMNO merangkap Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah. Hee... Nampak sangat si nenek kebayan ni tak buat homework sebelum serang pemimpin UMNO.

Sebabnya... jeng... jeng.. jeng...!

Zahida tu sebenarnya dah jadi isteri sah Shafie Apdal. Dah apdal dah... Perihal perkahwinan ini tidak dihebohkan. Kalau ikut blog gosip hiburan Beautiful Nara pada September 2010... sekali lagi 2010, si Zahida sudah berkahwin dengan pak menteri ini di London.

Baca pengakuan Zahida kat sini...

Ops! Tapi Zahida dah nafikan laporan ini. Sampai hari ini status Zahida belum sahih dan perihal perkahwinannya dengan pak menteri pun tiada siapa yang sahihkan. Tapi kalau betul apa yang dikatakan nenek kebayan, maknanya betullah Zahida dah jadi isteri sah Shafie.

Jadi kalau betul Zahida isteri Shafie yang sah, maknnya pendedahan si nenek kebayan Bukit Belacan ini tak ada faedahnya walaupun tujuannya adalah untuk memalukan pemimpin UMNO dan menutup kemaluan Azmin yang makin terlondeh.

Sebelum ini pun pihak pembangkang khususnya di Selangor cuba londehkan kisah peribadi Noh Omar yang konon ada affair dengan seorang wanita menerusi mendedahkan gambar pak menteri itu sedang memeluk sambil menari dengan wanita berkenaan. Bagaimanapun, mereka yang membuat fitnah itu akhirnya tergolek dog kemaluan kerana wanita terbabit ternyata isteri sah Noh sendiri.

Hee... Kesian! Usaha nenek kebayan nak londehkan peribadi pemimpin UMNO menjelang PRU-13 gagal lagi. Sebaliknya peribadi Azmin pula yang makin terlondeh!!

TIBAI!!

Share this

7 Responses to "Heboh skandal Shafie Apdal dengan Zahida Rafik... Wahaha"

  1. Tulah masalahnya, kalau dah kahwin tu cakaplah terang-terang ni dah menyebabkan timbul kemungkinan fitnah dan gosip. Bila orang cakap marah pulak...........cakap sajalah dah jadi bini ke2,3,4..........

    ReplyDelete
  2. Yang dipertikaikan bukan soal kahwin tapi soal banyaknya wang dimiliki oleh Pak Menteri. Soal moral bukan tidak penting dan ianya juga satu isu sangat penting.

    ReplyDelete
  3. Pak menteri banyak duit sbb dia menteri... Apa masalah? Yang peliknya mcm mana seorang Ahli Parlimen biasa bleh banyak duit sampai boleh beli sesiapa saja mereka suka asalkan dia dpt jadi PM? Korang tak tanya ke.. mana dia dapat duit?

    ReplyDelete
  4. Apa sangat moral pak menteri kawin diam2 dengan artis berbanding moral pak sheikh main bontot dgn jantan & layan pelacur China dan Siam? Habak mai...

    ReplyDelete
  5. bodoh jugak koment ko nih..tau la kaya..jgn salah gunakan duit rakyat..Nabi SAW dulu pun kaya..tp sederhana dalam hidup..xbermewah2..Baginda siap ajar lagi anak2 dia jgn gunakan harta2 rampasan perang walhal harta tu dah jadi milik mereka..jeng kreng mung

    ReplyDelete
  6. Eh! Mana kau tau dia pakai duit rakyat? Duit tu ada cop "duit rakyat" ke? Kenapa asal cakap perihal pemimpin UMNO/BN jeh banding dgn Rasulullah. Apa Anwar amal hidup mcm Rasulullah jugak ke?

    Ko tanyalah Anwar mana dia dpt duit banyak, boleh hidup mewah dalam rumah banglo, kereta mewah? Tanya juga Azmin mana dapat duit sampai boleh pakai Ferrari?

    ReplyDelete
  7. Betul jugak ye..tp apa aku nk kata sini,selagi xbalik pd hukum hakam islam selagi tu aku bangkang n bantah semua tindak tanduk pemimpin..xkira la umno,bn,pembangkang..aku nk agama dan islam..dari situ kesejahteraan dunia akhirat semua dpt..sendiri tgk n nilai la sapa yg kaya melebih2..ukur dr segi pndpatan..kalau dh rumah smpai 5 6 juta tu dah bleh nmpak dh..kan..hihihi

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.