13 July 2012

Respek budak ni belasah Anwar kaw-kaw kat depan muka...

F*ck U Anwar.....!
Wakakaka... Terguling-guling aku baca blog Anwar Ibrahim lepas Jumaat ni. Apa tidaknya tetiba ada satu anak muda ni ludah Anwar kaw-kaw depan muka kat blog Anwar. Wakakaka... Dalam entri "Tiada PM tolak debat selain Najib" komen anak muda ini membuatkan budak suruhan Anwar terkedu tak bleh nak jawab, nak spin. Kejap lagi delete lah komen tu!

Muahahaha... Selama ini Anwar dan juak-juak PKR duk pukul canang kata anak muda semakin menyokong mereka lebih-lebih lagi sejak mereka duk perjuang nak hapuskan PTPTN. Anak muda semakin tinggalkan UMNO dan BN... yang ini anak muda mana ni? Tetiba belasah Anwar dalam rumah dia sendiri. Wahahaha...

Tulah... lain kali nak belasah orang cermin diri dulu. Anwar duk kata Najib takut berdebat tapi dia sendiri takut nak berdepan dengan Ummi Hafilda, apa lagi nak berdebat. Wahahaha... Anwar ... Anwar... Bersaralah weih! Ajak anak bini bersara sekali.

 
Tahniah Mohd Izwan Abu Bakar. Lu memang terbaik! Puak-puak Pemuda UMNO pun tak berani nak belasah Anwar macam kau! Muahahaha... Blogger upahan lagilah! Balik-balik duk taruk gambar separuh bogel kat blog, lepas tu cut and paste entri orang... Cukup bulan terima habuan!



Share this

0 Comment to "Respek budak ni belasah Anwar kaw-kaw kat depan muka..."

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.