Zulfahmi harumkan negara, Anwar busukkan negara! (Update)

Gadis litar Sepang...
Tak ada kena mengena dengan Zulfahmi!
TERKINI (26.8.12):
Malang... Zulfahmi gagal menamatkan perlumbaan selepas terbabas di pusingan kelima GP Czech...

POS ASAL:
Tahniah Zulfahmi Khairuddin, anak Banting yang mencipta nama dalam sukan pemotoran dunia. Malam tadi dia mengharumkan nama negara apabila mencatat masa ketiga terpantas pada sesi kelayakan Moto 3 Grand Prix Republik Czech... Catatan terbaiknya setakat ini pada sesi kelayakan.
Dengan bermula di petak ketiga esok, Zulfahmi mempunyai harapan cerah untuk menaiki podium buat kali pertama sekali gus untuk mengibarkan Jalur Gemilang buat pertama kali di litar motosikal dunia. Sesuatu yang tidak dapat dilakukan oleh mana-mana pemimpin pembangkang yang duk cakap berdegang-degang... Lebih parah ketika Zulfahmi duk bertungkus-lumus harumkan nama negara di arena permotoran, Anwar pula duk sibuk membusukkan nama negara. Cit... Amma appa! Podah!

Errkk... Apa pulak hubungan sukan dengan politik? Heee memang ada sebab pembangkang duk pukul canang Malaysia akan raih emas sukan Olimpik kalau mereka perintah negara. Heee... Lawak... lawak! Satu lagi pembohongan tahap gaban! Tok sah duk sembanglah! Apa jadi team bola sepak Pulau Pinang? Hancur berderai sejak Lim Guan Eng jadi CM. Heee...

Sekali lagi aku nak ucap tahniah. Biar apa pun keputusan esok, Zulfahmi sudah membuktikan bahawa ANAK MELAYU juga boleh menakluki dunia! Ayuh Zulfahmi... buktikan MALAYSIA BOLEH... MELAYU BOLEH! Pergi jahanam dengan Anwar!

Laporan penuh baca di sini!

Zulfahmi pada sesi kelayakan GP Czech Republic

Zulfahmi harumkan negara, Anwar busukkan negara! (Update) Zulfahmi harumkan negara, Anwar busukkan negara! (Update) Reviewed by mesin taip buruk on 8/26/2012 01:12:00 AM Rating: 5
Powered by Blogger.