25 September 2012

Penyokong MU tolong jangan baca....

Penyokong MU yang pemalu...
Dia ni penyokong fanatik Manchester United (MU) gamaknya dan dia siap berjersi MU (ada ke jersi MU warna biru?). Agaknya nak meraikan kejayaan anak-anak buah Alex Ferguson meratah Liberpul hari tu kot. Sebab tulah duk berbaju MU.

Hehe... Mamat ni sebetulnya kaki pecah rumah. Hari ni masa dia dibawa ke mahkamah Ipoh siap dengan jersi MU. Sebab tulah dia siap tutup muka dia. Maluuu...

Tapi pesan aku kat mamat nih. Tak usahlah nak malu-malu sebab para penyokong Liberpul lagilah malu. Cakap besar nak titik MU alih-alih dia plak yang kena ratah kat kandang sendiri. Huhu...

Heee....


Share this

4 Responses to "Penyokong MU tolong jangan baca...."

  1. Man U titik Lpool! Kalau tak pengadil tolong jangan mimmpi Man U boleh makan Lpool. Ape punye team dah nak menang game pun nak kena pengadil tolong. MALU lah wei!!!!

    ReplyDelete
  2. Jangan emo bro! Nanti kena serangan jantung... heee

    ReplyDelete
  3. emo-emo semua tak main bro, cume menyampah dengan tulisan yang suke cari pasal.

    ReplyDelete
  4. Haha... Ok ok.. Tunggu game kat Old Trafford plak lepas ni...

    ReplyDelete

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.