22 October 2012

Anugerah Skrin 2012 dah nak mai... Anugerah Skrin 2010 masih "hot"

Tema "skinny" ala Nabila Huda pun okey gak!
Ini pun dahsyat jugak... TV3 duk war-war akan mengadakan Anugerah Skrin bagi tahun 2012 dan sekarang ini depa duk tayang drama-drama yang akan dicalonkan menerima anugerah ala Emmy Award tu. Tapi walaupun dah nak masuk Anugerah Skrin 2012 cerita pasal Anugerah Skrin 2010 masih hot lagi. (Baca: Yang seksi-seksi di Anugerah Skrin 2010)

Buktinya masih ramai pelayar blog aku ni duk masuk dalam entri berkaitan anugerah dua tahun lepas tu. Sebabnya pada tahun tersebut yang menjadi perbualan hot kalangan peminat hiburan ialah pasal pakaian para artis yang datang pada malam anugerah itu sampaikan perkara ini mendapat respon Perkasa.

Cerita pasal artis itu dan artis ini yang duk pakai pakaian dedah sana dedah sini menjadi "buruan" pelayar-pelayar yang ketagih cerita-cerita dalam kain dan celah dada artis. Patutlah blog-blog prokerajaan duk ghairah cerita pasal dalam kain artis. Rupanya cerita dan gambar macam ni boleh mencangakkan rangking! Wow...

Nanti kita pakat tengoklah sama ada malam Anugerah Skrin 2012 boleh challenge anugerah 2010 lepas tak? Sebabnya anugerah 2011 pun tak boleh challenge...

Hemmm... elok juga tahun ni TV3 kasi tema yang lebih vouge macam tema tepi pantai ke... barulah boleh artis tayang skinny kat dada tanda depa baru lepas berjemur dengan bikini di tepi pantai... wow! Alaa... Macam Nabila Huda tuuuu.... Ada berani ke? Heee............

Share this

0 Comment to "Anugerah Skrin 2012 dah nak mai... Anugerah Skrin 2010 masih "hot""

Post a Comment

Sila berhati-hati ketika memberikan komen. Pihak admin tidak bertanggungjawab atas komen-komen yang disiarkan. Admin juga berhak memadam komen-komen yang dianggap keterlaluan.